Business is booming.

Ексклузивно от Дубай! Васил Божков поиска оставката на Владислав Горанов

0

- Advertisement -

Хазартният бос призна за лична кореспонденция между него и финансовия министър

Васил Божков наруши мълчанието и се включи ексклузивно от Дубай в сутрешния блок на БТВ, информира Novaplus.bg. Той каза, че е със статут на резидент в ОАЕ и няма ограничения да се разхожда свободно навън там. Живее в апартамент под наем, няма никакви пари, тъй като българската държава е блокирала сметките му, но го издържат негови богати приятели чужденци.

Божков призна, че ако реши на напусне Дубай, незабавно ще бъде арестуван, затова все още обмисля вариант как може да се върне в България. Той уточни, че няколко седмици е лежал в затвора „Ал Ахбар“ в Дубай, докато тамошните власти не са разбрали за несъстоятелността на обвиненията срещу него от българска страна.

 „Предполагам че на властите в ОАЕ се оказва огромен натиск от българските власти, но тук е правова държава и има закони. България абсолютно не е правова държава, тя се управлява от хунта в момента. Докато ми се случи това не го вярвах, виждах разни неща, но не вярвах, че това е истина„, обясни Божков.

Хазартният бос обяви също така, че е имал много чести контакти с финансовия министър Владислав Горанов и го призова да си подаде оставката, защото Горанов обяви, че не е знаел нищо по въпроса за данъчното облагане на хазартните му фирми. Той добави, че има много доказателства за това, защото контактите са им били лични, по телефона и с есемеси.

Припомняме, че  Васил Божков е обвинен за 11 престъпления от прокуратурата в България.

Очаквайте подробности.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече