Business is booming.

Слави откровено: Човек, който задава неудобни въпроси, за премиера е тулуп. Да, аз съм тулуп!

0

- Advertisement -

Безмилостната критика на телевизионера и настоящ кандидат-политик Слави Трифонов към властта от социалните мрежи и медиите продължава с пълна сила, видя Novaplus.bg. В последния си публичен пост Трифонов яростно критикува Правителството на Борисов за това, че не се справя с кризата с коронавируса в страната.

Според шоумена БСП нямат основание да се сърдят щом подкрепят ГЕРБ

„Не оставам с впечатление за компетентност на сегашното правителство и премиера. Според резултатите те са под всякаква критика“, коментира той пред БНР.  Според него ефектът от появяването всеки ден на ръководителя на Националния оперативен щаб ген. Венцислав Мутафчийски е да се чувства обществото като в казарма.

Ген. Мутафчийски е преди всичко лекар и Хипократовата клетва е по-важна и много по-градивна от клетвата на един войник. Да даваш живот и здраве е много по-специално и важно от това да носиш смърт – каквото правят военните. Така че генералът се е объркал. Хареса му да е с униформа, хареса му да издава заповеди, но трябва да е щастлив, че е лекар“, разкритикува Трифонов.

Шоуменът  коментира и думите на премиера Бойко Борисов, че някои „тулупи“ спят до късно и после пишат коментари срещу него в социалните мрежи: „Човек, който задава неудобни въпроси, за премиера е тулуп“ и добави: „Да, аз съм тулуп“, каза той.

Слави Трифонов прогнозира, че гневът на много хора, които са останали без работа, тепърва ще има „ясен дефект в извънредната ситуация, който ще касае всеки гражданин и тогава ще стане ясно дали това си е струвало, дали е било правилно, дали е трябвало да има такова отношение – като на овчар към стадо, каквото беше на поведението на министър-председателя и на правителството“.

Този микроскоп, който представлява това извънредно положение, ще покаже всички дефекти, а той ясно ги показа – и на здравната система, и на нас като спазващи правилата, и на хората, които ни управляват. Изводите тепърва ще стават ясно“, коментира Трифонов.

„Мисля, че армията е добра, но генералите не стават“, каза Трифонов и уточни, че обществото се е справило добре и е показало, че е отбор. Според него, българинът е дал добър урок на управляващите, че може да е организиран, а те издават хаотични заповеди.

По думите на Трифонов е имало злоупотреби с извънредното положение и политическата класа е показала, че работи заедно.

„БСП работеха заедно с ГЕРБ, когато ставаше думи за субсидии и пари. Нямат основание БСП да се сърдят. Те подкрепиха Бойко Борисов и ГЕРБ, което ги прави същите – те са от едната страна на една монета“, коментира шоуменът.

„В крайна сметка разбрах, че подкрепата е подкрепа, независимо дали се демонстрира това, или не. Човек, който в такава ситуация спонсорира, финансира и дарява, постъпва правилно, защото помага за спасяването на живота на други хора“, казва още в изложенето си Трифонов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече