Business is booming.

Татяна Дончева: Когато глупаците управляват, хаосът става повсеместен

0

- Advertisement -

А за Мутафчийски тя попита: „Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов“?

Лидерът на ПП „Движение 21“ Татяна Дончева коментира ситуацията в държавата по време на извънредното положение като го сравни с повсеместен хаос, научи Novaplus.bg.

„В българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище – Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори. Това заяви в предаването „Тук и сега със Светла Петрова“ Дончева. 

Тя бе категорична, че в управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави: „Когато глупаците управляват, хаоса става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса  – Борисов, има горещи фенове – актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора”.

Тя шокира с признанието, че само Христо Стоичков му се е опълчил срещу Борисов задочно, след като една година журналистите избрали Борисов за „футболист на годината“, но Стоичков отказал да му даде наградата.

За потвърждение на абсурдната ситуация Дончева цитира и сентенция на Радой Ралин: „Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи“.

Тя остро разкритикува и действията на Националния оперативен щаб: “Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си“, заяви Дончева и попита: „Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов“?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече