Business is booming.

След аутопсията: Цветков е имал несъвместими с живота наранявания

0

- Advertisement -

Причина за смъртта на журналиста Милен Цветков са травмите, вследствие на удара. Това са заключенията след аутопсията, предава БНТ. Той е бил с множество наранявания на вътрешните органи.

Получил е четири несъвместими с живота травми. Една от тях е разкъсване на аортата, предизвикала вътрешен кръвоизлив, сочат данните от аутопсията.

От удара Милен Цветков е получил тежка гръдна травма. Белите му дробове са били контузени, счупени са били ребрата му от 3-о до 11-о.

Според медици, е възможно Цветков да е останал в съзнание до 5 минути. Травмите му обаче категорично са били несъвместими със живота, казаха лекари. Те посочиха, че за да бъде спасен, е трябвало веднага след удара журналистът да бъде вкаран в операционна, а лекарите да са знаели какво му е. „Това, на практика, е невъзможно“, обясниха медици.

Припомняме, че известният телевизионен водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа навръх Великден. 22-годишният Кристиан Николов удря с висока скорост с джипа си спрелия пред него на червен светофар автомобил, шофиран от Милен Цветков. При направен тест за упойващи вещества, пробата на Кристиан Николов е реагирала на канабис и амфетамин.

В понеделник му бе повдигнато обвинение за катастрофата, причинила смъртта на Милен Цветков.

Софийската градска прокуратура ще поиска постоянен арест за Кристиан Николов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече