Business is booming.

Борисов: Господ иска за ви запазя живи!

0

- Advertisement -

Докато стотици хиляди души са блокирани по домовете си и спазват социалната изолация заради епидемията от коронавирус, премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа заедно с министри и охрана и тръгна из страната, видя Novaplus.bg. Той инспектира работата по строителството на тунел „Железница“ на АМ „Струма“, след което се отправи към Банско, където посети поликлиника и фабрика за мебели.

Традиционно неговото турне беше излъчвано на живо във фейсбук профила му.

Попитан дали правителството предвижда по-строги противоепидимични мерки срещу разпространението на COVID-19, премиерът настоя да се спазват заповедите на министъра на здравеопазването.

Защото нищо по-добро в света някоя държава не е приложила от България! Точно обратното! Всички мои колеги, които се правиха на бабаити, които обясняваха – леко грипче, едно грипче, сега хилядите трупове ги слагат по найлонови чували и няма къде да ги погребат! Ние, господ да е с нас, така да минем“, обясни Борисов и добави: „Ще започвам и ще свършвам с едно – спасихме ви от мигрантската криза, задачата ми е да ви опазя живи“.

В Банско Борисов бе посрещнат от свещеник. „Отче, за първи път няма да ти целуна ръка, откакто те познавам, но разчитам много на отчетата да спазвате всичко по светите празници“, обърна се министър-председателят към духовника сред гражданите и допълни: „Господ иска да ви запазя живи“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече