Business is booming.

20 акта за неспазване на вечерен час са съставени в Панагюрище

0

- Advertisement -

Полицейските екипи в Районното управление на МВР в Панагюрище са съставили 20 акта за установяване на нарушенията на заповедта на кмета на общината Никола Белишки, с която от 3 април бе въведен вечерен час заради извънредното положение и разпространението на коронавируса, съобщиха от ОД МВР-Пазарджик.

Органите на реда в средногорската община са издали и 6 акта за нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи, съставени са и 19 протокола за полицейско предупреждение.

Екипите от РУ-Панагюрище осъществяват засилен контрол по изпълнение на мерките от кмета на община Панагюрище за налагане на ограниченията в свободното придвижване на граждани по обществени места за времето от 20.00 до 06.00ч. за лица до 18 години и за времето от 21.00 до 06.00ч. за лица над 18 години.

Междувременно всички полицейски служители на дежурство в региона извършват и проверки за струпване на граждани на обществени места – паркове, градини, спортни площадки, места за отдих.  Следи се и за спазване на наложената карантина на лица, които попадат в тази категория. За всеки установен случай на нарушена карантина незабавно се извършва доклад към прокуратурата. Представители на ОДМВР-Пазарджик са в непрестанен контакт с членовете Областния кризисен щаб.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече