Business is booming.

Медсестра написа поема за коронавируса

0

- Advertisement -

 Главната медицинска сестра на Областната болница в апзарджик написа поема за коронавируса, с която поздрави своите колеги по повод Деня на здравния работник, научи novaplus.bg. 

Творбата е посветена на всички здравни работници, които работят в условията на пандемията.  По един  екземпляр от  поемата „COVID-19” получиха началникът на Инфекциозно отделение в пазарджишката болница д-р Мария Пишмишева и старшата сестра Станимира Стоянова, както и всички лекари, медицински сестри и санитари от Инфекциозно отделение, доброволците -сестри и санитари от други отделения. Старшите сестри на всички отделения в болницата също получиха стихотворението.

Точно днес искам да поздравя хората, които най-много заслужават това. Хората, които забравиха собствения си комфорт и създадоха оранизация и ред в една извънредна ситуация. Аплодисменти за д-р Пишмишева и Станимира Стоянова“, заяви главната сестра и разказа как в една безсънна нощ е написала нещо със сърцето си, което иска да  посвети на тях и всички, които се борят с  COVID-19.

Началникът на Инфекциозно отделение д-р Мария Пишмишева също честити  празника на  лекарите и медицинските сестри   и пожела на всички здраве и да преминем през това изпитание. Тя благодари на  работещите във всички отделения, които са се отзовали.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече