Business is booming.

По Хичкок във Варна: Стъкла в храната за бебета в детска кухня!

0

- Advertisement -

Стъкло в храната за бебета в детска кухня. Находка публикува потресена майка във варненските групи, а останалите участници останаха смаяни от случката. „Добавката“ е намерена в меню от детска кухня „Карамфил“ в черноморската ни столица.

Майката е била последна на опашка от 150 други майки, когато жената, разсипваща храната в бурканчетата, изведнъж измъкнала две големи парчета стъкло от съда с десерта, предназначен за бебетата.

От дирекция “Здравеопазване” към Община Варна съобщиха, че има подаден сигнал за случая и че веднага е извършен оглед на обекта за раздаване на храна “Карамфил”, пише Нова Варна. От Общината допълват, че е сформирана комисия за изясняване на случая, има изискани писмени обяснения от служителите, пряко ангажирани с приготвянето и раздаването на храната.

Ако бъдат установени нарушения, виновните ще бъдат наказани. Предстои да бъде извършен инструктаж на целия персонал, ангажиран с приготвянето и раздаването на храната. Според получената информация в обекта не са били констатирани други подобни нарушения.

От Областната дирекция по безопасност на храните във Варна не са получавали сигнал за случая, каза пред медията доктор Златина Димова, той бе подаден от нас. Очаква се специалистите от ОДБХ да извършат проверка и апелират потърпевшите граждани да подават сигнали до тях.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече