Business is booming.

Стоян Рътков – скандалният адвокат с отнети права изгонен от кантората му?! Шокиращи случаи на схеми и потресаваща агресия!

0

- Advertisement -

Името на скандалният софийски адвокат Стоян Рътков, изключително много нашумя в последно време. 

Преди малко повече от две години, с протокол на Софийска Адвокатска Колегия, адвокатските права на адвокат Стоян Рътков са отнети. Това на практика го прави безработен като адвокат. Този факт дава много сериозно отражение върху финансите на Стоян Рътков. До такава степен, че Националната Агенция за Приходите, обявява продажба чрез търг на Апартамент 24а, в представителна сграда ВИП КЛУБ ОАЗИС, в курортен комплекс Слънчев бряг-Изток, община Несебър. Търгът беше насрочен за 26.11.2019 г. от 10.30 ч., в сградата на НАП. Проверка в службата по вписвания показва, че според нотариален акт от 2016 г., този апартамент е собственост на Стоян Рътков.

Облаците се сгъстяват още повече! Само един ден след принудителната продажба чрез търг на апартамента му, а именно на 27.11.2019 г. бе даден ход на дело в Софийски Градски Съд. Софийска Градска Прокуратура предяви иск срещу адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ поради факта, че единия от съдружниците, а именно Стоян Рътков е отписан като адвокат, поради което не може да бъде съдружник. Отписването на адвокат от Софийска Адвокатска Колегия на практика е отнемане на адвокатски права. В съдебното заседание, бе представена декларация от управляващият съдружник адвокат Делян Манчев. С документа, адвокат Манчев декларира, че Стоян Рътков вече е заличен като съдружник в дружеството.  Как е работило адвокатско дружество „Манчев и Рътков“ през тези две години на отнети права на единия съдружник, е въпрос на който специалистите имат много точен отговор.

Поради множество стряскащи и скандални факти около лицето Стоян Рътков, разследващи журналисти от различни медии следят и разкриват все повече фрапираща информация за адвоката с отнети права. Нови и нови шокиращи случаи за скандални измами, потресаваща агресия и смъртни заплахи, непрекъснато изплуват от тези  разследвания.

Скандалното поведение на  Стоян Рътков не спира и дори продължава с пълна сила.

На 25.10.2019г. в канала Youtube излезе 38 минутен клип „Гараж мечта“, в който клип Стоян Рътков показва на автомобилни ентусиасти, автомобилите, които се намират в неговия личен гараж. Клипът започва с представянето на личният мотоциклет на Рътков, Хонда Валкирия. След това е показан и авомобилът, който той кара, Ламборгини Хуракан. За тази кола Стоян Рътков обяснава, че когато я е поръчал не е искал тази кола да е с типичният за нея черен цвят, затова я е поръчал зелена. Също казва, че седалките са произведени по негов размер. Другият автомобил в гаража на Стоян Рътков, който той показва и демонстрира в клипа е Порше 911 Тарга 4 GTS. В клипа Стоян Рътков също казва, че когато е поръчвал колата на неговият дилър в Порше, все още такава цветова комбинация не е била поръчвана. Той също заявява, че най-добре тези автомобили се карат нощем?

Всичко това нямаше да шокира, ако направената в КАТ проверка не показа нещо съвсем различно. И Ламборгинито с регистрационен номер СВ966…. и Поршето с регистрационен номер СВ966…. са собственост на дружество Ауто Лимо Трейдинг  ЕООД. Едноличен собственик на дружеството и негов управител е Евгения Стоянова Ръткова. Това не е някой друг, а 73-годишната майка на скандалният адвокат. Освен Ламборгинито и Поршето, в момента Ауто Лимо Трейдинг ЕООД е собственик и на последния модел AUDI Q8 с регистрационен номер СВ96…… Справката показва също, че дружеството е било собственик и на Ферари 458.

С какви средства са купувани тези автомобили?

Ако това не са приходи от бизнеса на сина и, то откъде тази 73 годишна жена пенсионер, има тези пари? Или с всичко се процедира,  както обикновено, за да прикрием приходите от скандални схеми и открием една фирма на името на мама, и всички средства ще перем там?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече