Business is booming.

Продават ролките на Деси Радева от Япония

0

- Advertisement -

Продават роклите, които съпругата на президента Десислава Радева, се появи на интронизацията на японския император Нарухито. 

Двата официлни тоалета са изложени на първа линия в магазина на дизайнерката на първата дама Невена Николова, намиращ се на бул. Фритьоф Нансен. Всяка желаеща дама може да влезе в кожата на президентшата, пробвайки или купувайки за личен специален повод невероятните рокли срещу скромната сума от 9 800 лева всяка.

Десислава Радева е носела двата тоалета „под наем“, въпреки че са шити, специално за нея. Несъмнено престижът да бъдат носени от президентшата е повече от достатъчен. 

В края на миналия месец семейство Радеви блеснаха на церемонията в Токио, заставайки редом до аристократични семейства и кралски особи от цял свят. Припомняме, че фотос, изобразяващ президентът Радев и съпругата му, облечена в една от роклите, предизвика вълна от позитивни коментари в мрежата. На снимката двамата се държаха за ръце, вперили влюбени погледи един в друг. 

За официалното събитие Десислава Радева се бе доверила изцяло на преценката на дизайнерката от български произход, живееща и работеща от години в Лондон. 

Първата рокля с марка НЕВЕНА е изработена от коприна в цвят глетчер в унисон със строгите изисквания на протокола за подобни събития. В магазина тя се предлага в комбинация с двуредна перлена огърлица и бял лачен колан.

По време на последвалата официална вечеря Радева заложи на 

елегатна дълга бална рокля, решена в лилавата гама, изработена от копринена тафта в сложен цвят от кобалтово синьо и мед, покрита с метри фин тюл в кралско синьо. Моделът, отличаващ се с деколте тип лодка, изключително популярно, след като стана неизменна част от гардероба на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, също може да бъде закупен на цена от 9 800 лева.

В момента и двата тоалета са изложена на първа линия в бутика на българската моделиерка, работеща в Лондон. Те очакват новите си собственички, а според самата продавачка те ще се появят около празниците.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече